Historia
Mössebergsbagaren är Falköpings största bageri, konditori och café samt länets 3:e största leveransbageri.
Företaget startade 1993 och omsättningen har sedan dess ökat från 1 till 28 miljoner per år. 7 olika ombyggnader har gjorts och den totala verksamhetsytan har ökat från 200 till 1200 m2. Antalet anställda är idag 36 personer eller totalt 26 heltider.
Vi bakar i genomsnitt 8000 tekakor och 30 smörgåstårtor per dag samt 300 studenttårtor varje examen!
År 2010 gick Mössebergsbagaren med i ”Din Bagare” som är en sammanslutning av drygt 30 väl utvalda bagerier och konditorier över hela Sverige. Samarbetet ger stora utvecklingsmöjligheter samtidigt som varje enskild medlem behåller sin särprägel.
Mössebergsbagaren tuffar vidare mot nya oanade höjder… Följ med på den hisnande färden! Ingen vet vad som väntar bakom nästa hörn… kanske nya bakverk, tillbyggnad av lokalen, ny teknik i bageriet eller nya duktiga anställda. Hos oss väntar ständig förnyelse!
Vår affärsidé är hög kvalitet, bra service och effektiv tillverkning utfört av duktiga yrkeskvinnor/män.